Eetwinkel Reintje

Eetwinkel Reintje

Raymond en Suzanne leiden al ruim 13 jaar met succes cafetaria/ restaurant Reintje in Duizel. Hoewel er door de jaren heen enkele vernieuwingen zijn doorgevoerd, heeft het interieur grotendeels zijn oorspronkelijke uitstraling behouden. In 2024 sluiten Raymond en Suzanne zich aan bij Eetwinkel en staan ze klaar voor een frisse start.

Over ons

Wat 13 jaar geleden begon als een avontuur voor twee onervaren horecaondernemers, is uitgegroeid tot een goed inzicht in wat belangrijk is en hoe ze het beste kunnen voldoen aan de wensen en verwachtingen van de gasten bij Reintje. Na een flinke verbouwing heerst er nu een gezellige sfeer met een eigentijdse uitstraling in de vernieuwde zaak. Er is een ruim zitgedeelte en een vernieuwde speelruimte voor kinderen, waardoor Eetwinkel Reintje een heerlijke plek is voor zowel jong als oud.

Raymond en Suzanne

Breed assortiment

Het assortiment bij Eetwinkel Reintje is breed; je kunt er terecht voor zowel lunch als diner, of het nu gaat om een gezellig hapje eten of een snelle hap. Naast de bekende broodjes, verse frieten, snacks en salades, zijn er nu ook frites toppers, wraps en poké bowls verkrijgbaar. Maar ook een 3-gangen menu, diverse schotels, glutenvrije snacks en friet, ijs, bier of een lekkere kop koffie/cappuccino staan op de uitgebreide menukaart. Een gastvrij en enthousiast team staat paraat om de lekkerste gerechten te bereiden.